Digital printing
Large & super large high quality format
 

Реклама на място на продажбите

Човешки фигури, анимационни герои, форми на продуктите

В препълнените магазини е достатъчно едно отличаващо се изображение да се окаже силно предимство за провокиране вниманието и интереса на клиентите. То води до по-голям обем на продажбите и по-голям интерес към съответната марка.

Технологичното предимство на Билборд в дигиталния печат и широката гама от материали и монтажни методи предоставя на клиентите разнообразие на рекламни продукти. Те са леки, компактни и привлекателни. Могат да се позиционират на различни места, както вътре, така и навън.

Човешки фигури, анимационни герои, форми на продуктите, както и много други обекти, са изключително успешни материали на мястото на продажби. Тяхната функция е да рекламират продукта и марката, както и да комуникират с потребителите на подсъзнателно ниво, създавайки позитивна и комфортна среда. Фигурите и панелите са изключително атрактивни за детски стаи и филмови премиери.

Панелите със стандартна форма се използват за реклама или за указване на посоката, като водят потребителите до определени места в магазина. Обикновено висят от тавана или са на пода и на други места с добра видимост. Дисплеите със задно осветяване са най-атрактивните и престижни материали на мястото на продажба. Компанията Билборд е оборудвана с последните технологии за печат на различни видове материализа задно осветяване и текстили с уникално качество на печата и висока рентабилност.

 

Оборудване за дигитален печат на реклама на място на продажбите
Equipment
Virtu RS 35, 2008

Virtu RS 35 е най-новият модел високо производителен UV принтер от Швейцарската компания Spuhl, която е лидер в машиностроенето. С развитието на директния печат върху плоскости и други нестандартни материали се провокира нуждата от UV печатни машини от ново поколение със значително по-висока производителност. Virtu RS 35 е именно отговорът на това нарастващо търсене. Машината е с максимална ширина на печат 3.5м, което позволява да използва почти всички материали, както такива за печат, така и материали използвани в архитектурата и строителството. Подсилената вакуумна маса позволява използване на материали с тегло до 100 кг./м2 и 100мм дебелина. "Билборд" АД е единствената фирма на Балканския полуостров, която разполага с машина от този клас и може да гарантира производството на големи обеми печатна продукция от този тип.

Equipment
Aquajet 3324

Aquajet 3324 е най-новото поколение принтери за директен печат със сублимационни мастила, в които процеса на блендата с висока температура е вградена и е готова веднага след печата, с гарантирана висока скорост на печат над 60 m2/час и моментално фиксиране на мастилата. Максималната ширина до 320см. и неограничената дължина практически позволяват производството на всякакви видове фабрични продукти като флагове, банери, чадъри, тенти, хоругви, завеси и много други.

Equipment
Fujifilm Acurity HD 2504

Машината FujiFilm Acuity HD 2504 e последно поколение машина с UV мастила с "Variable Dot Printing" технология от 6 до 40 пиколитра размер на точката. Тази уникална технология на FujiFilm, както и специалните мастила правят тази машина най-доброто решение за печат с фотографско качество с над 1200 dpi върху всякакви видове твърди и гъвкави материали, като PVC плоскости, всякакви видове картони и хартии, в т.ч. офсетови хартии и картони, плексиглас, алполик, backlit филм, мокети и др. Машината има два режима на печат - гланц и мат, при които чрез управление на UV лампите се постига различно изпичане на мастилата. Също така Acuity HD 2504 разполага с вакуумна маса с размери 125 х 250 см, която служи за основа за печат на твърди материали. По този начин вече не е необходимо материалите да бъдат изрично предвидени.

Equipment
Esko Kongsberg iXL

Уникална по рода си фрезовачна машина Esko Kongsberg iXL представлява най-съвременната режеща машина за плоски материали. По своята функционалност тя обединява няколко машини в едно - класически рутер с 60'000 оборота / минута въртящ момент и въздушно охлаждане; осцилиращ нож; биговачна машина и нож за рязане на V канали. Всичко това е съчетано и с оптичната сканираща навигационна система за контрол по време на рязане, както и усилената вакуумна маса за поддържане на режещия материал. "Билборд" АД разполага с най-големия размер рутер с легло 200 х 300 см и предлага услугата за печат и рязане по контур на плоски материали.