Digital printing
Large & super large high quality format
 

Брандиране на автомобили

Автомобили, ванове, бусове, камиони и цистерни, градски транспорт

Всички фирмени или лични превозни средства могат да се превърнат в активна рекламна медия, неограничавана във времето и от мястото и не изискваща допълнителни разходи. В Билборд АД автомобилите получават своя уникален външен вид под експертната грижа на екип от специалисти с дългогодишен опит в точно този тип брандиране.

В брандирането на превозни средства почти няма ограничения: автомобили, ванове, бусове, камиони и цистерни, от градския транспорт - трамваи, тролеи, автобуси, метро-вагончета. Възможностите за графичен дизайн могат да се разширят и до брандиране на яхти и самолети. Естествено, при отделните категории, се използват различни специализирани серии фолия – например трудно горими, с висока температурна амплитудност, за сериозни 3D кривини и други.

Опитността е ключов фактор за успеха на автомобилната реклама и за корпоративния имидж като цяло. Билборд използва най-висококачествените материали за брандиране и е официален производител на 3M Scotchprint за България. Това осигурява на клиентите световно призната гаранция и най-доброто обслужване. Изображенията, прилагани на автомобилите могат да бъдат видими през нощта ако се използват светлоотразяващи материали. Осветени в трафика, елементите на изображението стават ясно очертани и ярко цветни.

Автомобилният графичен дизайн се използва не само за реклама, но и за представяне на художествени произведения по нетрадиционен начин . Частните автомобили могат да получат отличителен и атрактивен външен вид, персонализиран изцяло за техните собственици.

 

Оборудване за дигитален печат на брандиране на автомобили
Equipment
HP Latex 370

С HP Latex Inks можете да получите издържливост и гъвкавост във всички подобни по вид материали, използвани в знаци и дисплейни приложения заедно с високо качество, лесна поддръжка и екологично предимство на мастилата на водна основа. HP Latex 370 Printer се отличава с редица значими иновации, които ще ви отведат отвъд границите на еко-солвентния печат, създавайки нови възможности за разширяване на бизнеса ви.

Equipment
HP Latex 850

HP Latex Inks работи с мастила на водна основа, които съчетават най-добрите характеристики на солвентните мастила и мастилата на водна основа. Можете да получите издържливост и гъвкавост във всички подобни по вид материали, използвани в знаци и дисплейни приложения, заедно с високо качество, лесна поддръжка и екологично предимство на мастилата на водна основа. Печатът, направен с HP Latex Inks е напълно се обработва вътре в машината, за да създаде издържливост на изображение и да е готово за ламиниране и довършителни операции.

Equipment
Fujifilm Acurity LED 1600

Fujifilm Acuity LED 160  е хибриден принтер с голям формат, предназначен да даде изключителни резултати по най-екологичния начин. Уникалните и специално създадени за целта мастила допринасят за перфектната хармония между печатащите глави и втвърдяващата система, за да се получат гладки, близо до фотографското качество резултати с впечатляваща печатна скорост. Машината има 8 цветен UV LED комплект мастила, като разполага и с бял цвят.

Equipment
Seal 62 S professional

62S Pro е последният модел ламинаторна машина от световния производител Seal с максимална ширина от 160см и производителност 10 метра / минута. С помощта на тази машина се гарантира високото качество на ламинация. "Билборд" АД разполага с две ламинаторни машини с марката Seal - 62S Pro i 60S, които могат да ламинират с топъл и студен ламинат. Високата скорост при ламинация позволява срока на процеса да се скъси и едновременно да се увеличи обемът. 

Equipment
Rolls Roller

Rolls Roller е уникален по рода си плосък ламинатор за каширане, поставяне на транспортна хартия и ламинация на плоски и твърди повърхности. Предимството при машинното каширане и ламинация е високата скорост и качество на процеса. Максималните размери на листа са 540 х 220 см.  "Билборд" АД е единствената фирма, която разполага с тази съвременна машина и дава 100% гаранция за качество при апликиране на фолио върху твърди повърхности. 

Equipment
Summa S 160 T

Summa S160 T серия е най-качественият режещ плотер с тангенциален нож и натиск до 600N. Този режещ плотер е идеалната машина за изрязване на изображения, текст и печатна графика с максимална прецизност, висока скорост и надеждност. Плотерът разполага и със специална Opos система за изрязване по контур на печатна графика. Допълнителният натиск на ножа позволява изрязването на по-дебели материали, като ламинирано PVC, картон, хартия, PP филм и др., като уникална допълнителна система за рязане позволява изрязването и на подложката на материала.