Digital printing
Large & super large high quality format
 

Външна реклама

Билборди, мегаборди, опаковане на сгради, City lights и автобусни спирки, витринна реклама

Във външната реклама, Билборд се е установил като безспорен пазарен лидер с над 1000 клиенти, включително най-големите корпоративни компании и реклмни агенции в България. Билборд е първата компания, която инвестира в най-технологично напредналите и ценово ефективни машини, осигуряващи по-голяма гъвкавост на цените и по-бързи срокове за изпълнение на поръчките. В действителност, Билборд постоянно е бил и продължава да бъде модел за подръжание на пазарния сегмент от гледна точка на представянето на нови технологии и възможностите за алтернативни решения, свързани с външната реклама. Компанията предлага цялостен обхват от дигитални и широкоформатни услуги – солвентен, латексов, UV, мастилено-струен, текстилен и 3D печат. Няма друг конкурент на местния пазар, който може да предложи такава гама от разнообразни възможности за печат.

Билборд АД има повече от 15 години опит в широкоформатния печат. Продуктите за външна реклама са ядрото на компанията, от както тя е основана. Постоянното нарастване на инвестициите в печатните технологии води до капацитет, който позволява:

Продуктите с най-голям дял във външната реклама са:

Най-използваните материали за външна реклама са: винил, PVC мрежа, PVC, както и плоскости, хартия и текстил. Билборд дава гаранция от минимум 24 месеца за цветовете, в зависимост от използването и избора на материал.

 

Оборудване за дигитален печат на външна реклама
Equipment
Vutek Ultra Vu 3360 EC

UltraVu® II 3360 от фамилията триметрови широкоформатни принтери, предлагащ гъвкавост на скорост/качество при печат до 3.2 м, 5 г. гаранция за външна устойчивост при печат на 720 dpi и 150 кв.м./час  Използвайки мастила на солвентна база, тази машина може да печата на широка гама от материали, като: винил, PVC фолио, мрежа, текстил и др.

Equipment
Vutek Ultra Vu 5330 EC

UltraVu® II 5330 е комбинация от висока производителност, надеждност, огромни размери и високо качество. Идеално решение за широкоформатни реклами, като: калкани, мегабордове,билбордове, строителни мрежи и др. Тази печатна машина на солвентна база използва материали като: винил, мрежа, строителна мрежа, хартия, брезент и др., при устойчивост на външни условия до 5 години. 

Equipment
Vutek Ultra Vu 2600 EC

UltraVu® 2600 отпечатва невероятно фотографско качество на 1200 dpi с 5 годишна гаранция без ламинация. Най-доброто решение за малка печатна реклама до 2м.  Използвайки мастила на солвентна основа на 3М, тази машина може да печата на широка гама от материали като винил, PVC фолио, мрежа текстил и др., като покрива 5 годишната гаранция на MCS. 

Equipment
Scitex Turbojet Digital Press

Широкоформатна дигитална машина с невероятната скорост от 400 кв.м./час при 720 dpi. Машината е проектирана за масова продукция. Тази нова дигитална технология дава перфектното съотношение на скорост и цена при отлично качество.  Солвентни мастила, подходящи за вътрешно и външно приложение, с гаранция от 5 години. Тази революционна технология прави машината 10 пъти по-бърза от други, дори с по-високо качество на по-ниски цени. Машината е ориентирана за по-големи количества печатна продукция. 

Equipment
WeldMaster 112 CS

WeldMaster 112 CS е универсална машина за лепене посредством топъл въздух от Американската компания WeldMaster. Точната комбинация от температура, натиск и скорост правят този начин на лепене изключително здрав и надежден, както за малки изделия, така и за огромни платна. "Билборд" АД разполага с две машини с размери 13 метра и 8 метра, с които изпълнява бързо и качествено всички изделия, които се нуждаят от такъв тип довършителни операции. Технологията позволява лепене, както на винил, така и на мрежа, trucklit и винил за задно осветяване, където патентованата технология с апликираща лента позволява лепене без застъпка.