Digital printing
Large & super large high quality format
 

Интериорни решения за вътрешен дизайн

Висящи пана, витринна графика, подова графика, тапети

Рекламата е основен източник на информация за потенциалните потребители. По този начин клиентите разбират за новите продукти,най-добрите оферти, както и за новооткритите търговски обекти. Така изборът им е значително по-лесен. Рекламата е силен фактор в установяването на прозрачност на пазара и в развиването на конкуренцията, като по този начин се сътрудничи за подобряване на качеството на продуктите и установяването на обосновани цени. Целта на рекламата е да привлече потребителите и да стимулира продажбите.

Продуктовата гама в Билборд постепенно се разширирява в сектора на рекламата на мястото на продажби, както и във вътрешния дизайн. За тази цел компанията използва голямо разнообразие от материали, с които да предложи запомнящи се и отличителни визии за следните видове продукти:

Високото качество на продуктите спомагат за подобряване на качеството на изображението. По тази причина компанията използва най-високото достижение на печатните технологии с фотографско качество за:

Дигиталният печат също е предпочитан метод за декорация на мебели, както и творчески проекти. Билборд АД постоянно разработва нови продукти и инвестира в най-новите технологии с цел да предостави иновативни решения за всякакъв тип проект за вътрешен дизайн. Някои от най-новите продукти са свързани с печат върху нестандартни повърхности като стъкло и метал, с цел създаването на уникални художествени графики и архитектурни дизайни.

 

Оборудване за дигитален печат на интериорна реклама
Equipment
HP Latex 850

HP Latex Inks работи с мастила на водна основа, които съчетават най-добрите характеристики на солвентните мастила и мастилата на водна основа. Можете да получите издържливост и гъвкавост във всички подобни по вид материали, използвани в знаци и дисплейни приложения, заедно с високо качество, лесна поддръжка и екологично предимство на мастилата на водна основа. Печатът, направен с HP Latex Inks е напълно се обработва вътре в машината, за да създаде издържливост на изображение и да е готово за ламиниране и довършителни операции.

Equipment
HP Latex 370

С HP Latex Inks можете да получите издържливост и гъвкавост във всички подобни по вид материали, използвани в знаци и дисплейни приложения заедно с високо качество, лесна поддръжка и екологично предимство на мастилата на водна основа. HP Latex 370 Printer се отличава с редица значими иновации, които ще ви отведат отвъд границите на еко-солвентния печат, създавайки нови възможности за разширяване на бизнеса ви.

Equipment
HP Designjet z6100

Designjet z6100 е 8 цветен дигитален широкоформатен принтер от марката Hewlett Packard с едновременно много високо качество от 2400 dpi и голяма производителност. Идеална възможност за печат върху всякакви видове хартия, фото хартия, канава, backlit филм при постигане на много добри резултати за интериорна реклама. Като допълнително предимство е и вграденият спектро фотометър, с който се гарантира максимална цветова калибрация. "Билборд" АД работи успешно за налагането на стандарти за качество в изработването на рекламни и презентационни материали за интериорна употреба.

Equipment
Fujifilm Acuity LED 1600

Fujifilm Acuity LED 160  е хибриден принтер с голям формат, предназначен да даде изключителни резултати по най-екологичния начин. Уникалните и специално създадени за целта мастила допринасят за перфектната хармония между печатащите глави и втвърдяващата система, за да се получат гладки, близо до фотографското качество резултати с впечатляваща печатна скорост. Машината има 8 цветен UV LED комплект мастила, като разполага и с бял цвят.

Equipment
Summa S 160 T

Summa S160 T серия е най-качественият режещ плотер с тангенциален нож и натиск до 600N. Този режещ плотер е идеалната машина за изрязване на изображения, текст и печатна графика с максимална прецизност, висока скорост и надеждност. Плотерът разполага и със специална Opos система за изрязване по контур на печатна графика. Допълнителният натиск на ножа позволява изрязването на по-дебели материали, като ламинирано PVC, картон, хартия, PP филм и др., като уникална допълнителна система за рязане позволява изрязването и на подложката на материала.

Equipment
Rolls Roller

Rolls Roller е уникален по рода си плосък ламинатор за каширане, поставяне на транспортна хартия и ламинация на плоски и твърди повърхности. Предимството при машинното каширане и ламинация е високата скорост и качество на процеса. Максималните размери на листа са 540 х 220 см.  "Билборд" АД е единствената фирма, която разполага с тази съвременна машина и дава 100% гаранция за качество при апликиране на фолио върху твърди повърхности.